Virágküldés Kiskunhalas
BorVirág szalon

6400 Kiskunhalas, Székely utca 25.
https://www.viragkuldeskecskemet.hu/

A Székely utcában találod a belváros legillatosabb virágszalonját, ahol minden csakis Neked virágzik. A szirmok és levelek szépségéhez a BorVirág Szalon művészi szaktudását, egyedi látásmódját adja. A legegyszerűbbtől a legújabb trendeken át mindent megtalálsz nálunk, legyen szó esküvőről, koszorúról, ajándéktárgyról, egy üveg borról vagy akár egy szép csokoládé különlegességéről.

A virágküldést Kiskunhalasra a Virág a Világba virágküldő szolgálat kiskunhalasi üzlete, a BorVirág szalon végzi. A kiszállítás ára Kiskunhalasra és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy kiskunhalasi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Kiskunhalas városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A BorVirág szalon webáruháza: virágküldés Kiskunhalas
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Kiskunhalas
Törődünk egymással

nyitva tartás:
Hétfő 7-19
Kedd 7-19
Szerda 7-19
Csütörtök 7-19
Péntek 7-19
Szombat 7-17
Vasárnap 7-14

Virágküldés a személyesség varázsával!
Napjainkban, amikor a boltok "tucat meglepetésekkel" vannak tele, a kiskunhalasi BorVirág Szalon készítményei egyediségükkel a személyes ajándék hangulatát hozzák vissza megmutatva az Ön ízlését és figyelmességét.

A virágküldés különlegessége
Ünneppé varázsoljuk a hétköznapokat, feledhetetlenné tesszük az ünnepeket: születésnap, névnap, évforduló, baba születése, randevú, bocsánatkérés, gratuláció vagy csak úgy... Vigyor Csokrainkkal, különleges virágos ajándékainkkal, csokoládé különlegességeinkkel, borainkkal küldheti el személyes jókívánságait.

Virágküldés szolgáltatásunk igénybe vételénél saját virágfutárunk kézbesíti a megrendelt virágcsokrot, ajándékkosarat, aki mindig figyelmes, körültekintő, és pontos.
Virágküldés Kiskunhalason gyors szállítással. A legfrissebb, legszebb virágokból kötjük a virágcsokrot.
Virágküldés szolgáltatásunk gyorsan célba juttatja ajándékát. Virágrendelés egyszerűen, az interneten.